Andrea Sawatzki

Martina Bielke Januar 9, 2017 A 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Han er en tysk skuespillerinde Andrea Sawatzki.

Biografi

Andrea Sawatzki født i 1963, er datter af en sygeplejerske og en journalist; efter at have studeret handler i New Drama School of Monaco debuterede i teatret, og mellem 1988 og 1992 medvirkede han i Stuttgart, Monaco og Wilhelmshaven, at komme i 1988, hendes film handler i filmen Faust instrueret af Dieter Dorn.
Efterfølgende han vekslede roller i film og tv, der optræder som en gæstestjerne i tv-serien. Andrea øjeblikket bor i Berlin, med skuespilleren Christian Berkel, og har to sønner Moritz og Bruno.

Filmografi

  • 2011 - The Borgia
  • 2007 - Junge, Der .... Evchen Morell
  • 2007 - Pludselig Gina ...
  • 2006 - Tatort .... Charlotte Sänger
  • 2006 - Våben millionare .... Adina Gabriel
  • 2006 - Helen, Fred und Ted .... Dr. Helen Cordes
  • 2006 - Schneckenhaus, Das .... Katharina Janus
  • 2005 - Erkan & amp; Stefan i Der Tod kommt Krass .... Kathrin Schwartau
  • 2005 - Mann von nebenan lebt .... Malise!
  • 2004 - Schöne Witwen Küssen besser .... Glora Rockwell
  • 2004 - "Polizeiruf 110" .... Gabi Bauer
  • 2004 -! Küss mich, Kanzler .... Mila
  • 2003 - Første kys: når kærligheden gør du drømmer
  • 2002 - "Rose Roth" .... Sportlehrerin Harder
  • 2002 - Scherbentanz .... Young Käthe
  • 2002 - Unbestechliche, Der .... Sabine Kittler
  • 2002 - Mann von nebenan, Der .... Malise
  • 2002 - Verflixte 17. Jahr, Britta Das ....
  • 2002 - "affare Semmeling, Die" .... Susanne Ropert
  • 2001 - "Manns - Ein Jahrhundertroman, Die" .... Pamela Wedekind
  • 2001 - Leo und Claire .... Helga Steinheil
  • 2001 - Bargeld lacht .... Angela Blume
  • 2001 - "Cleveren, Die" .... Erika Relin
  • 2001 - Kommissær Rex .... Selma Melle-Schneiders
  • 2001 - Göttlicher Job, Ein .... Yolanda
  • 2001 - Nur mein Sohn krig Zeuge .... Cora
  • 2001 - Forsøget - Wanted menneskelige forsøgskaniner .... Dr. Jutta Grimm
  • 2001 - Tödliches Wochenende, Ein .... Lehrerin Ute Sperling
  • 2000 - "SK Kölsch" .... Bernadette Weiss
  • 2000 - Porky College 2 - i stigende grad svært
  • 2000 - "Letzte Zeuge, Der" .... Wanda Nissen
  • 2000 - Verzweiflung .... Anna
  • 1999 - Apokalypso - Bombenstimmung i Berlin .... Helen
  • 1999 - "Klemperer - Ein Leben in Deutschland" .... FRL. Wiesenthal
  • 1999 - Doppeltes Dreieck
  • 1999 - Südsee, eigene Insel .... Sabine
  • 1999 - Late Show .... Sonja Vogel
  • 1998 - Tod auf Amrum .... Elke Spiekermann
  • 1998 - Sidste analyse: mord
  • 1998 - Kerstin Hund mit t ....
  • 1998 - ufoer über Waterlow
  • 1998 - Und alles wegen Mama .... Steffi Kaminski
  • 1998 - Liebling, Vergiss die Socken nicht!
  • 1998 - "König von St. Pauli, Der" .... Regine Fischer
  • 1997 - Apothekerin, Die .... Alma Siebert
  • 1997 - Bandits .... Ludwig
  • 1997 - "Faust"
  • 1997 - "A.S. - Undersøgelse i Berlin": Sonja
  • 1997 - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich .... Tanja Engel
  • 1997 - "Bella Block" .... Angelika Mommsen
  • 1997 - Leben ist eine Baustelle, Das .... Sylvia.
  • 1997 - Mord für Quandt - Pech und Schwefel, Ein .... Magdalena Dorst
  • 1997 - Agentenfieber .... Eva Brack
  • 1997 - Køb 1 få 1 gratis .... Gloria
  • 1997 - Falsche Liebe .... Yvonne Jacobi
  • 1997 - Eiskalte Liebe .... Astrid
  • 1997 - Champagne und Kamillentee .... Iris Dohmann
  • 1997 - Kommissær Quandt: Magdalena Dorst
  • 1996 - Tresko - Im Visier der Drogenmafia .... Tamara
  • 1996 - "Adelheid und ihre Mörder" .... Doris Dromer
  • 1996 - Mutter des Killers, Die .... Olga Bono
  • 1996 - Atemlos durch die Nacht .... Elvira
  • 1996 - Helden haben s schwer .... Gabi Solms
  • 1995 - "Schwein - Eine deutsche Karriere, Das" .... Alice van Lück
  • 1995 - Angst
  • 1995 - Bruder, ich brauche dein Blut .... Tanja Engel
  • 1994 - Wolff - En politimand i Berlin .... Elke Jansen
  • 1990 - "Florian" .... Silvia
  • 1988 - Faust - Vom Himmel durch die Welt zur Hölle

Andre projekter

Andre projekter

  • Commons
  •  Commons har billeder eller andre filer på Andrea Sawatzki
  Like 0   Dislike 0
Forrige artikel Trinitariske Sisters
Næste artikel Carlo Cossutta
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha