Villa Maria De Mari

Erasmus Pedersen Januar 9, 2017 V 38 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Villa Maria De Mari er en historisk bygning i Genova.

Historie

Familien De Mari i 1700 købte han en villa i Sestri Ponente, bygget et århundrede siden på skråningerne af bakken af ​​St. Albert. Ejendommen indeholdt en stor del af bakken, afgrænset mod øst og nord af enslydende vej, vest og syd af Rio Monferrato fra havet kysten. I 1771 villaen blev videregivet til Spinola familien, der havde udvidet den oprindelige bygning, tilpasning til den stil af den tid, bruger det som et palads udvej. Under belejringen af ​​Genova i år 1800 af det østrig-Piemontese, blev bygningen besat af den østrigske General, under kommando af Grev Radetzky. I midten af ​​det nittende århundrede havet del blev krydset af jernbanen Genova-Ventimiglia og den nye vej, der forbinder Sestri Ponente Multedo og området mellem jernbanen og den nye vej blev bygget kort efter planten maskinindustrien Fossati. I 1896 villaen, så kaldet "Maria", blev købt af Grev Bartolomeo Rossi. I trediverne blev det kuperede terræn opstrøms af slottet udstykket og overføres til boligforening "Libertas", som, i 1933, var begyndt at bygge deres egne sociale lejlighedskomplekser. Andre bygning samfund blev senere købt de resterende partier bakke ved at bygge bebyggelsen. Slottet og haven ved middagstid blev derefter købt af Ing. Umberto Rollino i 1939. I henhold til den italienske geometriske haven, foran slottet, blev installeret to år efter depoterne brændstof i brug på fabrikken Fossati mens, over dem, blev skålene dopolavoristico for medarbejdere i Ansaldo , stadig til stede i dette forum. Mere mod øst, blev bygget: blokken i husholdninger Undertaker Rombo og kantine bygning Fossati. I øjeblikket slottet efter at have afsonet en tid nogle familier og en lille børnehave, er i ynkelige tilstand af forsømmelse og forfald.

Den aristokratiske palads

Har du ikke nogle nyheder af bygningen originalen, bygget af en velhavende i det sekstende århundrede, og derefter ændret i barokstil i slutningen af ​​det attende århundrede. Den nuværende tre-etagers bygning, rig på marmor og fresker, divideres med to fløje i tilbagetog, er forbundet med to pavilloner placeret i forgrunden, med to monumentale ramper, der kører ned til det store italienske haven, en tid, indtil den skrå kyst og den private strand. Komplekset har stadig et sæt spektakulære spektakulær. Hovedindgangen er på den østlige side af bygningen, i den vej, der klatrer ad bakken til St. Albert. Bag bygningen var oprindeligt en lund med en kunstig sø, hvorfra begyndte en lang, karakteristisk passage ingrottato, som nåede op til haven foran hovedbygningen. Af denne passage, nu helt forsvundet, er der kun få billeder taget i tyverne.

  Like 0   Dislike 0
Forrige artikel Sport i Ligurien
Næste artikel Praetorian Palace
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha