Zhane

Nicholas Drescher Januar 8, 2017 Z 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Den zhane var en musikalsk duo r & amp; b / neo soul aktiv i 90'erne og består af sangere Renee Neufville og Jean Baylor.

Biografi

Renee Neufville og Jean Baylor kender i Philadelphia i begyndelsen af ​​90'erne, hvor de fandt den zhane. I 1993, takket være producent Kay Gee, et medlem af hiphop-gruppen Naughty By Nature, har mulighed for at indspille en sang i opgørelsen Roll wit tha Flava; passagen pågældende Hey Mr. DJ, blev hurtigt et hit single og garantier til zhane en kontrakt med det prestigefyldte mærke Motown Records.

Deres debutalbum Udtalt Jah-Nay blev offentliggjort i 1994 og over den berømte Hey Mr. DJ, indeholder to flere sange, der vil ind i Top 40 USA. I alt vil være fem singler fra albummet, med sine videoklip. Albummet giver zhane at vinde to Billboard Music Award.

I 1995-1996 den zhane samarbejder om sange af mange kunstnere r & amp; b og hip hop, blandt andre Busta Rhymes og De La Soul, og udgive romanen Skam i soundtracket til filmen A Low Down Dirty Shame.

I 1997 igen for Motown, udgav de deres andet album, med titlen lørdag aften og co-produceret af Kay Gee, Eddie F. og samme zhane. To singler fra albummet er: Anmodning Line og Crush; Anmodning Linje Sangen vil blive udgivet et remix med deltagelse af rapperen Queen Latifah.

I 1999 zhane deltage i sang af Naughty By Nature Jamboree og snart beslutte at opløse gruppen til at forfølge deres respektive solo karriere.

Træning

  • Renee Neufville
  • Jean Baylor

Diskografi

Album

  • 1994 - Udtalt Jah-Nay
  • 1997 - Saturday Night

Enkelt

  • 1993 - Hey Mr. DJ
  • 1994 - Groove Thang
  • 1994 - Sende min kærlighed
  • 1994 - Skam
  • 1995 - Du er Sorry Now
  • 1996 - Det er en part
  • 1997-4 Mere
  • 1997 - Anmodning Linje
  • 1997 - Saturday Night
  • 1997 - Crush
  • 1999 - Jamboree

Andre projekter

Andre projekter

  • Commons
  •  Commons har billeder eller andre filer på zhane
  Like 0   Dislike 0
Forrige artikel Gabii
Næste artikel Alina Marazzi
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha